Ραντεβού

Ραντεβού

Είτε προσπαθείτε να κλείσετε ραντεβού με τον προσωπικό σας γιατρό, είτε αναζητάτε κάποιον συμβεβλημένο γιατρό άλλης ειδικότητας (ή δημόσιας δομής), μπορείτε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη για τους πολίτες.


Απαραίτητα στοιχεία για την πρόσβαση στην υπηρεσία

- Η πρόσβαση στην πλατφόρμα πραγματοποιείται είτε με τους κωδικούς TaxisNet είτε με τους κωδικούς ΑΗΦΥ. Επιπλέον θα χρειαστεί να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

- Μπορείτε να προμηθευτείτε από τον προσωπικό σας γιατρό τους κωδικούς ΑΗΦΥ. Αν έχετε κάνει τη εγγραφή σας ηλεκτρονικά και εφόσον έχετε δηλώσει αύλη συνταγογράφηση, λαμβάνετε τους κωδικούς αυτόματα στο e-mail σας.

- Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ μπορείτε να τον αναζητήσετε εδώ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ.


Διαδικασία

- Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.finddoctors.gov.gr.

- Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για είσοδο στην υπηρεσία και επιβεβαιώστε κατόπιν τα προσωπικά σας στοιχεία.

- Επιλέξτε "Νέο Ραντεβού". Σε αυτήν την πλατφόρμα μπορείτε επιπλέον να δείτε τα ήδη κλεισμένα ραντεβού (στο πεδίο τα ραντεβού μου) ή να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις που θα σας έρχονται όταν αυτά κλείνονται ή ακυρώνονται στο κινητό ή στο e-mail (πεδίο διαχείριση ειδοποιήσεων ραντεβού).